2016. február 11., csütörtök

Egy unalmas előadáson az ember ránéz az órájára és elkeseredik: te jó ég, még 6 óra sincs...  A jó előadáson az embernek eszébe sem jut azt figyelni, mennyi van még hátra. Tegnap ilyen előadáson voltam, egy jó előadó jó előadásán. Hetvenegyen iratkoztunk be a kurzusra, ezért a legnagyobb termet kaptuk, de ez is csak 60-férőhelyes, székeket viszont lehet behozni a folyosóról, így is történt, dagasztottuk a falakat rendesen. 

Ebben a félévben feltehetőleg nem fogjuk nézegetni az óránkat, mert a szemesztert két olyan előadó osztja meg egymás közt, akikről tényleg el lehet mondani, hogy egyik népszerűbb mint a másik. Igaz, a téma is vonzó, mert melyik városbolond nem harap rá, amikor azt a címet látja, hogy "A rejtőzködő Budapest: építészeti értékek az ókortól napjainkig". Őszinte és lelkes volt a taps az előadás végén és ez így lesz május közepéig minden szerdán, jó kis félévnek ígérkezik és még a tavasz is közeleg, juhééé! :)

4 megjegyzés:

Katalin írta...

irigykedek, gratulálok, aztaaadejóóó...
nem is tudom, mit mondjak igazán

elkezdtem keresgélni tőled indulva a neten és nem tudok betelni

Ági írta...

A többi kurzusra még van hely, napijegyet is lehet váltani egy-egy előadásra.

Katalin írta...

néztem mikor írtál róla, köszi
http://www.magyarkurir.hu/hazai/februarban-folytatodik-pazmany-szenior-egyetem#lightbox['g67234']/0/

Zsóka írta...

Kedves Ági! Én is ott ültem a teremben és igen meglepődtem mikor nem befejeződött, inkább meg lett szakítva az előadás jövőhét szerdáig.
Elrohant a másfél óra, észre sem vettük. Találkozunk,üdv: Zsóka