2018. február 3., szombat

Így ment át a havon egy macska ma reggel fél 7-kor a Péter-Pál erődben a templom előtti téren.  Nem vagyok százas, tudom. :)
Egyébként csak arról van szó, hogy nem tudok semmi értelmeset írni, de nem akartam a mai napot is üresen hagyni itt a blogban. A meglévő 5 azaz öt darab piszkozatom pedig kivétel nélkül mind olyan, amivel még sok munka lenne, úgyhogy inkább összeraktam ezt a picinyke képsorozatot. Pillanatfelvétel a messzi távolból.


6 megjegyzés:

klaribodo írta...

Dehogynem! Most jöttem megnézni a teret. Elég sokan voltak, egy lány okostelefonnal fényképezte az éppen megszólaló toronyzenét, a Petropavlovka youtube-érzékelője pedig kiírta, hogy "klaribodo felveszi a megnézendő videói közé ezt a csatornát" Nahát. Meg kaptam levelet a min.elnöktől is. Nem vagyok elveszve.

Ági írta...

Te vagy a biztos pont webkamera-témában, Klári! Épp amikor írtam, arra gondoltam, hogy ha más senkit nem is érdekel, de téged biztosan, úgyhogy már megérte! :) Ha nem sajnálnám rá az időt, órákig tudnám nézegetni főleg azokat, amelyek mozgóképet adnak, hát még ha hangja is van, az az igazi.

klaribodo írta...

Ági, köszönöm. Már terjesztem a linket a családban is.

Rozsa T. (alias flora) írta...

Kedvet adtatok hozzá! Hogy kell?

Ági írta...

Rózsa, itt van az oldal, hangja is van, jó szórakozást!
https://topspb.tv/online-projects/50/

Itt pedig más sztpétervári kamerák is vannak, sajnos, csak néhány működik:
https://topspb.tv/online-projects/cameras/

Samu írta...

Húúúú! Ez a macska tényleg izgalmas. De átért a tér másik oldalára, az a lényeg!!! :-) :-)