2011. március 29., kedd

Bluemoon-tól kaptam ezt a díjat, nagyon köszönöm! Az indoklásban B. olyan szép jelzőkkel illetett, melyek talán nemrég még érvényesek voltak rám, de manapság egyre inkább elveszítem az ott felsorolt tulajdonságaimat, eléggé meg is vagyok néha ijedve emiatt. Dehát íme egy okkal több, hogy visszaszerezzem ama tulajdonságokat, már csak azért is, mert meg kell felelnem a kedves olvasói leírásnak. :-)

A díjjal kötelezettség is jár, a szabályok a következők:

- Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő bloggereket részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Elég nehéz dolgom van, főleg a kezdő blogger fogalom okoz gondot, de ahogy elnézem, mások se igen tartják be ezt az odaítéléskor (elég, ha magamra gondolok, hetedik éve blogolok, hmm...), úgyhogy részemről ezennel úgy teszek, mintha ezt a követelményt észre sem vettem volna.
Így tehát az én díjazottjaim a következők (és a számarány nálam tökéletesen tükrözi a tényeket, vagyis hogy egy ideje már túlnyomórészt gyerekesblogokat olvasok):

Csibike és Andriska - Csibike élvezetes stílusa, no meg Sir Andrew miatt

Csajszi néni - akinek az írásai terápiás hatásúak, már persze ha a visítva nevetés gyógyít

Mrs. Shirley - akinek a gondolataira mindig kíváncsi vagyok, és akit mellesleg olyan régóta olvasok, hogy azóta Anni és Dániel pici babából ötéves nagyovis lett

4 megjegyzés:

csibike írta...

Ági, köszönöm itt is, hogy ránk gondoltál :)

Bea írta...

Ági,

alaposan megleptél. Mindig elcsodálkozom, hogy az ismerőseimen kívül más is (mert a család természetesen nem) olvassa Csn-t. Nagyon jól esik, hogy még használhatok is vele :)
Köszönöm a díjat, nagyon kedves vagy. Egy pici időt kérek arra, hogy az elfogadási szabályoknak eleget tegyek.

Minden jót,
Bea

Ági írta...

Sziasztok, lányok! hát igen, mindig vannak suttyomban olvasók is, akik nem kommentelnek. :)))
Csak nyugodtan, Bea, nem sürget senki. :)

mami zen írta...

Igenis, értettem, köszönöm szépen! :)